vineri, 18 aprilie 2014

Bebeti calitate si garantie asigurata!




Sanatatea copiilor nostri este strans legata de calitatea , functionalitatea si garantia jucariilor. Foarte multi dintre parinti se feresc sa cumpere jucarii de lemn doar dintr-un singur motiv deoarece raspunsul la intrebarea  "Ce fac daca mi se strica?" nu este destul de clar explicata  in politica de promovare a acestor tipuri de jucarii sau prin termenii de utilizare si garantie a-i  acestora. 
Cerintele aplicabile   in materie de securitate impuse la nivel  european  sunt usor de recunoscut prin CE.



Este evident faptul ca nici una dintre jucariile Bebeti nu are un miros puternic (chimic sau parfumat) , nu sunt clasificate ca decoratiuni si sunt verificate in legatura cu limita de toxicitate. 
Bebeti nu realizeaza jucarii din materiale ieftine, cu un continut ridicat  de chimicale periculoase!
Vulnerabilitatea  copiilor fata de substantele toxice este determinata de o absortie crescuta indusa pe de-o parte de caracteristicile pielii  care este de cinci ori mai subtire comparativ cu cea a unui adult.  



Toate jucariile din gama Bebeti ajuta la dezvoltarea copilului prin faptul ca sistemul nervos si cel imunitar nu sunt expuse sau periclitate prin jucarii de tip  chinezesti. 



Marca fabricata in Romania ar trebui sa fie o prezenta  obisnuita  in cadrul  oricarei  familii  cu copii mici.
Jucariile  fabricate in Romania se vand la export! Si copii nostrii merita sa se joace cu ele. Daca pana acum putin timp Romania furniza jucarii pentru Germania, Austria, Belgia, Danemarca si Italia , de acum copiii nostri se pot bucura si ei de jucariile Bebeti. 



Bebeti produce si furnizeaza pe piata din Romania produse ecologice, bine realizate si apreciate in tarile de mai sus mentionate. Oricate discutii ar aparea despre cat de importanta este calitatea jucariilor, Bebeti afirma raspicat faptul ca si produsele fabricate in Romania  dispun de materiale  ale caror proprietati  si  functionalitati  dezvolta imaginatia copilului.



El trebuie sa-si imagineze noi forme, sa inventeze noi utilizari ale acestora.
Calitatea, rezistenta si garantia acordate jucariilor Bebeti transforma "Bebeti Romania"  intr-un producator  si furnizor de nivel european!
Cu alte cuvinte calitatea si seriozitatea produselor nemtesti o gasim si aici in Romania in jucariile Bebeti!





De curant tocmai a avut loc lansarea intr-un eveniment caritabil la Craiova a primului Magazin de Jucarii din Lemn Bebeti , lansare ce a fost organizata de Asociatia ACCES, in data de 10 aprilie 2014 la Filarmonica Oltenia, ora 19:00.




Multumesc din suflet celor de la  Bebeti pentru sansa oferita de a raspunde acestei provocari, dar mai ales pentru faptul ca au reusit sa aduca un zambet pe buzele tuturor copiilor dar totodata si ale parintilor.
 Am răspuns provocarii concursului lansat de  Blogal Initiative Craiova, oferit de Magazinul  Bebeti


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu